This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Shipping of maximum 10 lei for shipments to Romania and free for orders over 200 lei!
Cart

Diferențele dintre un derivat de vitamina C și vitamina C pură

Posted by Tudor Panait on
Astăzi vom vorbi despre diferența dintre vitamina C și un derivat de vitamina C.
Considerând faptul că noi, în crema superhidratantă C-bright Moisturiser am folosit un derivat de vitamina C și vreau să lămurim care sunt efectele benefice ale derivatului de vitamina C față de vitamina C pe care o știam până acum.

Cum să ai grijă de tenul tău în sezonul rece?

Posted by Raula Huțan on
Pentru anotimpul rece, o soluție ideală sunt uleiurile presate la rece, care au și ele, factor de protecție – mic. Pe lângă protecția oferită, acestea hrănesc pielea în profunzime, iar tenul devine luminos și ferm.

Rutina coreeană de îngrijire a tenului

Posted by Raula Huțan on

Îngrijirea tenului în Coreea de Sud a ajuns la rang de știință exactă sau obsesie națională (sănătoasă). De câțiva ani buni încoace, piața industriei cosmetice coreene a atras atenția la nivel global, iar multe din brandurile occidentale (de lux sau nu) au adoptat trendurile născute acolo.

Ce înseamnă un produs bio, eco, organic sau natural?

Posted by Alexandra Manolache on
Termenii bio, eco și organic sunt de fapt echivalenți. Ei înseamnă unul și același lucru și fiecare producător alege unul din acești termeni pentru eticheta produsului în cauză. Singura diferență este că poate depinde de locul de proveniență. 

Top 13 uleiuri esențiale anti-aging

Posted by Alexandra Manolache on
Natura a binecuvântat omul de-a lungul timpului cu nenumăratele ei comori care încântă simțurile. Lumea plantelor este o lume magică a remediilor, a stărilor de bine, a aromaterapiei și a frumuseții.